‘s-Hertogenbosch, 15 maart 2018 Op donderdag 15 maart 2018 heeft het evenement “Zaaksystemen in Beeld LIVE” weer plaatsgevonden in het congresgebouw 1931 in Den Bosch. QNH PerfectView was ook aanwezig om de laatste producten te presenteren en meer over nieuwe trends op het domein van het zaakgericht werken te vertellen. En uiteraard was het een goede gelegenheid om sociaal netwerk verder uit te bouwen.

 zaaksystemen-in-beeld-live-2018_congres_1931    zaaksystemen-in-beeld-live-2018_qnh_knoppentafel

Het concept van Zaaksystemen in Beeld LIVE is om een groot aantal zaaksystemen aan deelnemers te tonen. Bezoekers kunnen demosessies bijwonen, zelf diverse zaakgerichte oplossingen ervaren en in gesprek met leveranciers gaan.


Demosessies: interactief en waardevol

 

zaaksystemen-in-beeld-live-2018_demosessies

Ons Onegov KCC-Zaaksysteem 365 werd gedemonstreerd onder andere aan de hand van demosessies die door onze consultants werden gegeven (zaakafhandeling, klantcontact, functioneel beheer, vrije sessie over de mogelijkheden van Office 365). Alle sessies zijn interactief geweest en er was een grote opkomst.

 

 

 

 

 

Zaakafhandeling

De belangrijkste onderwerpen kwamen tijdens deze sessie aan bod (gebruiksgemak, een klantenportaal voor self service, een moderne werkplek, archivering etc). Daarnaast hebben wij dit jaar het social intranet en samenwerkingsplatform (teamsite) in combinatie met zaakafhandeling gepresenteerd.

Klantcontact

Behalve uniforme registratie en opvolging van uw klantcontacten hebben we in deze sessie integraal de mogelijkheden van social media en social engagement binnen het Office 365 platform laten zien. Uw KCC-medewerkers worden hiermee ondersteund in hun alledaagse werkzaamheden en bovendien kunnen ze gebruikmaken van een moderne werkplek. Het snel kunnen zien of je collega’s beschikbaar zijn of een chatgesprek starten met een medewerker of zelfs een klant is met behulp van onze oplossing een integraal, eenvoudig en comfortabel proces!

Functioneel beheer

Met het oog op de inwerkingtreding van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in mei 2018 hebben wij nodige aandacht besteed aan privacy en security by design in de doorontwikkeling van onze producten. De handvatten rond functioneel beheer hebben wij getoond aan de hand van krachtige logging, monitoring, rapportages en autorisatiemogelijkheden binnen het zaaksysteem.

Vrije sessie

Het volledige spectrum van de Microsoft Office 365 componenten biedt gebruikers uitstekende mogelijkheden voor de samenwerking in combinatie met zaakgericht werken. De opties variëren van onderling vrij samenwerken aan documenten (met Office, OneDrive en Teams) tot meer gestructureerde omgeving (Microsoft Teamssites voor grote projecten of zaakgericht werken). We hebben getoond hoe de eenvoudige en doordachte integratie tussen Teams, Teamsites en het Zaaksysteem het de gebruikers makkelijk maakt om documenten op de juiste plek op te slaan. Of vanuit een document makkelijk een zaak te kunnen starten. Deze en andere toegevoegde mogelijkheden voor het gebruiksgemak werden toegelicht tijdens de vrije sessie.


Knoppentafel: zelf ervaren en beoordelen

 

zaaksystemen-in-beeld-live-2018_qnh_perfectview_knoppentafelElk jaar is het concept van de knoppentafel een groot succes, want het biedt aan bezoekers een uitmuntende kans om onze producten te ervaren door zelf op de knoppen te drukken. Uiteraard delen wij graag onze praktijkervaring met u als er in de tussentijd vragen of onduidelijkheden ontstaan.

 

 

 

 

 

Zaaksystemen in Beeld LIVE wordt elk jaar georganiseerd. Volgend jaar zullen wij weer onze klanten, prospecten en geïnteresseerden verwelkomen. Mis je kans niet, want dit evenement is een uitstekende gelegenheid om meer over de belangrijkste features van onze oplossingen te weten te komen.