Zaakgericht en digitaal samenwerken

 

Overzicht van de Onegov oplossing

Overzicht van de Onegov oplossing

Als Onegov adviseren en begeleiden we sinds 2006 overheidsinstellingen bij de stapsgewijze invoer van digitaal- en zaakgericht werken en ondersteunen we hen om dit vooral ook te blijven doen. De basis van onze oplossing wordt gevormd door de Microsoft platformproducten Microsoft Dynamics CRM en Microsoft SharePoint. Klantgericht, procesondersteuning, samenwerken, integraal en eenvoud vormen de kernwaarden van de oplossing.

Partnership

Het vervangen van een zaaksysteem is niet alleen een kwestie van een systeem aanschaffen dat bij uw organisatie past. Het is minstens zo belangrijk dat de leverancier van het nieuwe systeem het gevoel geeft invulling te kunnen geven aan een jarenlang, constructief en meebewegend partnership.

De zaaksystemen van vandaag zijn zeker niet de zaaksystemen van morgen! Ontwikkelingen op het gebied van communicatie staan niet stil, de overheid is sterk in beweging, de burger raakt steeds meer betrokken, dus er zal in de komende 5 tot 10 jaar het nodige mee moeten veranderen in de ondersteuning van elke medewerker. Innovatie, ontwikkelkracht en tempo worden belangrijker dan ooit: aspecten die Onegov met het Microsoft platform in de basis graag invult.
 

Succes begint met de juiste keuze!