zaaksysteem_01Op donderdag 16 februari 2017 vindt de 3e editie van ‘Zaaksystemen in Beeld LIVE!’ plaats. Het evenement zal wederom in congres- en evenementenlocatie ‘1931’ te ‘s-Hertogenbosch plaatsvinden. Onegov, vertegenwoordigd door PerfectView en QNH, heet u van harte welkom.

Thema’s
Actuele thema’s die aan bod komen, zijn:

  • Zaakafhandeling
  • Klantcontact
  • (Functioneel)beheer
  • Vrije sessie

Gezien de grote opkomst tijdens de sessie zaakafhandeling, demonstreert elke leverancier twee keer op een dag. Op deze manier hopen we alle bezoekers de kans te geven om een van de sessies bij te wonen. Daarnaast is er een vrije sessie, waarbij een leverancier zelf invulling mag geven aan de demonstraties. Hierbij komen naar verwachting onderwerpen als: projecten, bestuurlijke besluitvorming, sociaal domein, objecten, omgevingswet, en ketenintegratie aan de orde.

Zelf aan de knoppen zittenKnoppentafel
Wegens groot succes komt tijdens deze editie de ‘Knoppentafel’ terug! Hier hebben bezoekers parallel aan de sessies in de centrale ruimte de mogelijkheid om zelf achter de verschillende systemen te gaan zitten om te ervaren hoe deze werken. Bezoekers staan hier ook in direct contact met de leveranciers.

 

Inschrijven
Wees zeker van uw gratis deelname en schrijf u nu in!

Graag tot ziens!